Pakket confettislingers

Pakket confettislingers

€1995,-

Een webshop is te realiseren met WooCommerce. Betalingen worden gedaan met een koppeling met je Mollie-account. De gehele online winkel is in jouw huisstijl, van homepage tot winkelwagen. Erop gericht om jouw ideale klant tot kopen aan te zetten. Moeiteloos koopproces voor de klant.

Geschikt voor fysieke producten maar ook voor downloads.

De prijzen zijn exclusief BTW, domeinnaam, webhosting, thema en plug-ins

Altijd inbegrepen:

 • Een website op maat en volledig aansluitend op jouw onderneming

 • WordPress-installatie

 • Geoptimaliseerde afbeeldingen

 • Cookiemelding op maat

 • Responsive design (mobiel- en tabletvriendelijk)

 • 2 feedbackrondes

 • Beveiliging tegen hackers en spammers

 • Basis SEO (Google vriendelijk)

 • Een 404-pagina op maat

 • 30 dagen gratis nazorg na oplevering

Het webdesign-proces

Start

We gaan in gesprek met elkaar over jouw ideale doelgroep, de huisstijl van jouw onderneming, het doel van de website en nog veel meer vragen om tot de beste website te komen.

Basis

De basis moet goed zijn. Het begint bij het vastleggen van de domeinnaam, het regelen van de hosting en WordPress installeren. Na aanlevering van de content kan ik starten.

Design

Ik maak de eerste opzet van de homepage en stuur die ter controle naar je toe. Na goedkeuring ga ik verder met de technische ontwikkeling van de website.

Ontwikkeling

Hier komt de hele website bij elkaar. Van homepage tot contactformulier. Als de website zo goed als af is volgt feedbackronde 2, wat ik weer verwerk in de site.

Test

De website is nu echt bijna klaar. We gaan ‘m testen, van voor tot achter. Alle linkjes, teksten en afbeeldingen moeten kloppen en goed zijn voor de oplevering.

Live!

Het grote moment is daar. Jouw website gaat de lucht in!
Naar wens geef ik je instructies hoe de website te gebruiken en tot 30 dagen na oplevering krijg je gratis nazorg. 

FAQ

Hoe lang duurt dit proces?

Vanaf intake tot oplevering kun je rekenen op 2 à 3 maanden.

Heb jij het doel van de nieuwe website helder voor ogen en liggen er al teksten en afbeeldingen klaar?
Dan gaat dit natuurlijk veel sneller. Ook is het belangrijk dat je de huisstijl van je onderneming op orde hebt zodat de website perfect aansluit bij je bedrijf.

Na aanlevering van de content (foto’s en teksten) ga ik snel aan de slag en na ongeveer 10 werkdagen krijg je de eerste opzet van de homepage.

Hoeveel pagina’s krijg ik?

Voor een normale website (pakket snippers) zit er een maximaal aan van 10 pagina’s. Denk hierbij aan een: homepage, over mij, contactpagina. Allemaal in de unieke huisstijl die jouw bedrijf kenmerkt en waar jouw ideale doelgroep blij van wordt.

Voor een webshop (pakket slingers) is er geen maximaal aantal pagina’s.

Kan ik zelf teksten en afbeeldingen aanpassen?

Ja, dit kan. Na oplevering van de website krijg je uitgebreide instructies hoe je dit voor elkaar krijgt. Geen zorgen, het is eenvoudig. Je ontvangt een video waarin je stap voor stap kunt zien hoe je makkelijk teksten en afbeeldingen kunt wijzigen.

Zie je dit niet zitten en/of heb je hier geen tijd voor, dan kan ik dit natuurlijk voor je doen. Sluit hiervoor een strippenkaart af. Hiermee krijg je voorrang op andere klanten.

Wie doet het onderhoud?

Dit kun je zelf doen. Het onderhoud van een website is erg belangrijk. Omdat WordPress een open source systeem is, is het ook vatbaar voor cybercrime. Dus doe het onderhoud regelmatig, het beste is elke week.

Komt je dit niet goed uit of zie je dit niet zitten? Ik kan dit ook voor je doen. Kijk hiervoor bij de onderhoudspakketten.

Wat zijn de jaarlijkse kosten?

Wil je alles van jouw website graag onder een dak houden, laat dan de hosting ook door mij doen. De kosten voor het hosten van je domeinnaam, de SSL-beveiliging, softwarelicenties etc. bedragen jaarlijks €159,- ex btw. Ieder jaar rond dezelfde tijd wordt dit gefactureerd.
Dit is exclusief de kosten voor eventuele plug-ins.

Hoef ik alleen het webdesign te doen, dan betaal je alleen de kosten voor het thema en eventuele plug-ins. 

Dit wil ik!

pijl
favicon

© webconfetti

 • Jenita van der Steege

 • +31 6 27 399 404

 • hallo@webconfetti.nl

 • Heino

Let's connect

Let's connect

pijl footer
pijl