Onderhoud van je website

Onderhoud van je website

Natuurlijk zit je niet te wachten om het onderhoud van je nieuwe website zelf te doen. Je bent immers druk met alle nieuwe klanten die de website heeft opgeleverd. 

Het onderhoud van je website is niet leuk, maar wel belangrijk. Een website die up-to-date is, is ook veilig tegen cybercrime. Daarom is het goed om wekelijks te kijken of er updates nodig zijn en een back-up van je website te maken.

Omdat onderhoud van je website niet het leukste is om te doen en omdat je er eigenlijk ook geen tijd voor hebt, neem ik je dat graag uit handen. Daarnaast kun je kiezen voor een strippenkaart zodat ik aanpassingen kan doen aan je website, zoals het plaatsen van content en inhoudelijke of marketingtechnische ondersteuning kan geven.
Een combinatie van pakketten is ook mogelijk. Neem voor meer informatie en alle mogelijkheden contact op.

Kies het pakket dat bij je past:

Onderhoud

vanaf €39,- per maand

Ik check wekelijks of er updates zijn voor plug-ins of het thema en maak direct een back-up. Mocht er wat fout gaan met de website, dan kan de nieuwste versie (max. een week oud) van de website altijd hersteld worden. 

Na een jaar maandelijks opzegbaar.

Hosting

vanaf €159,- per jaar

Alles voor jouw website onder een dak. Zo heb je er geen omkijken meer naar en kan ik snel eventuele problemen oplossen.

Webhosting is inclusief SSL beveiliging (slotje browser) en domeinnaamregistratie.  

Strippenkaart

vanaf €135,-

Na oplevering moet er wel eens iets gewijzigd worden. Voor aanpassingen aan de website, het plaatsen van content, inhoudelijke en/of marketingtechnische ondersteuning. Ik ben er voor je. 

Je krijgt 6 wijzigingsmomenten en voorrang op andere klanten.

De prijzen zijn exclusief BTW

Regel dit voor me!

Regel dit voor me!

pijl
favicon

© webconfetti

  • Jenita van der Steege

  • +31 6 27 399 404

  • hallo@webconfetti.nl

  • Heino

Let's connect

Let's connect

pijl footer
pijl